Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 23.06.2008., 18:22   #356
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
odakle si sad ovaj post izvukao damn,,,,,,, enivej ja sam radio u renaultovom servisu tako da jako dobro znam od cega su im napravljeni modeli do 2004. godine i sto im se i koliko kvarilo,,,, a koliko se svog posta sjecam gore nije bilo govora o zaribavanju motora nego bobinama sto su imali smrdljive sagemove,,,,,,, a ovi auti sto si ti imao/imas su STARI i nemaju ni upola elektronike koliko ovi novi imaju + sto si ti stari renaulti definitivno kvalitetnije napravljeni od ovoga sto sada izlazi iz njihovih tvornica

i ovaj tekst sto si quatao je bio malo teski sarkazam a ne nesto pametno napisano

EDIT:
isao sam malo sad proctitati sa sm pisao i to sam za VW rekao tek toliko da nebude kako se samo novi renaultovi modeli kvare na bezvezan nacin

taj motor sa je zaribao je zaribao nekoj zenskoj na novom passatu nakon 5 000km jer je auto jednostavno pojeo ulje (ona naravno nie skontala kontrolu da nema ulja dok nie bilo prekasno) ali da ti novi auto tako samo ulje pojede stvarno nije oke i da sada naravno da je tu cjelo more ljudi koji isti auto voze pa je sve savrseno,,, na novim opelima se komponente motora kao radilica motora npr znaju doslovno istopiti ,,,, toliko o kvaliteti novih auta,,,,,, hell pa ni japanci vise nisu sto su nekad bili a EU auti su strava i uzhas sto masivnija proizvodnja to slabija kvaliteta i na nekim autima se to bas dobrano osjeti,,,,,
onda pardon, mine bed
Problem je offline