View Single Post
Staro 23.06.2008., 18:06   #51
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
OMG, danas ja dođem u referadu i zamolim obrazac za molbu dekanu, ava to meni fino da, ja to ispunim, vratim se u referadu da im to predam i onda meni ljepo kaže da to moram dati u ruke dekanu. I nista, odem ja do dekanovog ureda, nitko ne odgovara. Opet se a vratim u referadu i tamo mi vele da je dekan na sastanku. OK na sastanku je, a kad ce sastanak završiti pitam ja ljepo nju. Onda mi veli da nezna nek ga samo pocekam. Cekam ja pola sata i ide konacno Djed Mraz (tako su mi BTW opisale gospođe iz referade dekana jer nisam do danas imao pojima kako izgleda) i ja mu pristupim i velim mu da imam zamolbu za njega nek pogleda. I onda mi tip veli da ja to moram predati u referadu. Na to ja mu odgovorim da su mi čafke iz referade rekle da moram to dati striktno njemu. On to uzme i malo pogleda i velimi da ne, to ja moram dati u referadu. Idem ja opet dolje u referadu i dam to gospođi ili gospodični kaj je vec je (pretpostavljam da je gospodična kad je uvjek živčana jer izgleda ne dobiva kaj bi trebala lol) i velim joj ja da mi je dekan rekel da to moram ja predati u referadu. Ona me začuđeno gleda i veli m ida ona nema blage, da bu to ona opet dala dekanu. Sad tko je tu lud ???? Našetal i načekal sam se ko defekt neki i onda me glupacha pošalje doma bez ikakve informacije kad mogu ocekivat dekanov odgovor ili sta vec... I sta da im covjek sad radi??? Nebi me cudilo da ova izgubi tu zamolbu i da moram opet pisat.
Problem je offline   Reply With Quote