View Single Post
Staro 23.06.2008., 17:55   #32
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja nekuzim zasto je raja glupa i zasto se svi grupno ne dogovorimo i 3 dana da NITKO ne tanka, pa da vidis.
Tko to "svi"? Ti, Buljo, SuperNepoznati i jos dvojica kojima auto ne sluzi za posao nego kao zamjena za ljenost i nepodignuti (besplatni) pokaz.

Nije li bilo takvih "inteligentnih" prijedloga da se "ne koristi Internet" 3 dana, "pa ce oni vidjeti"?

Imam pred sobom prosjecne cijene goriva u preko 100 svijetskih zemalja. Od onih (medju kojima je i Swaziland i slicne "banane") gdje je gorivo smjesno jeftino do onih kao sto je Lijepa Nasa gdje je gorivo, ha, ajde, skupo. Ako ti ne pase, izselis se, ili ne tocis. Nije to zrak ili voda, pa da bez toga ne mozes.

Od upita upucenog od strane Hrvatskih cestovnih prijevoznika svim europskim prijevoznickim udruzenjima u vezi eventualnih grupnih prosvjeda prijevoznika Europe, odgovorili su samo Svedjani, Irci i Litavci. Svedjani su rekli da im ne pada na pamet prosvjedovat zbog cijene goriva, nego da su jednostavno podigli cijene svojih usluga. Irci i Litavci su bili zainteresirani ali je koordinacija zbog ocitih razloga propala, uz to sto ne bi postigla nista pametno, da pace, samo bi donjela gubitke. Dakle, oni koji od goriva *zive*, u praksi, uopce nisu prosvjedovali.

Ako vec hoces u radikale, ajmo svi tociti gorivo i NE platiti, "pa da vidis". Ionak su zatvori (pre)puni...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote