Citiraj:
Autor nexus-6
Prosvijetli me, molim te.
Što je to gore toliko bolje od mog realteka da je vrijedno tih 100kn, idiotskih drivera i PCI slota? Govorim o izvornom zvuku, a ne o njegovom postprocesiranom/filtriranom produktu. Naravno u kombinaciji sa zvučnicima za mase (u sto spada i taj logitech) spojenim spdif-om.
Nije napad, samo mi objasni, pliz.
|
Da mi i kurvu platiš,ne bi to ovdje pisao više..napisao sam 10 tema o tome, drugi još 10x više..Realtek,zvao se on HD,super HD ili ultra HD je šrot i naspram najobičnijem SB Live!-u..a pošto je AudigySE naprednija inačica SB-a, a X-fi Audio nekakav vrhunac softwarske emulacije..nemamo o čemu razglabati..
Zvuk je čišći,jasniji i mnogo jači,pogotovo bass,koji je 5x precizniji,onako se trese stan bzvz..na Realteku,ovdje barem bass redirection donekle popravi stvar..igre zvuče bolje,EAX radi kako spada..i za 100kn se ne mislim raspravljati..ako ih nemaš,drage volje ti ih posudim..pa si kupi,usporedi,ako nisi zadovoljan daj meni ili prodaj..i vrati mi lovu..
Raspravama nikad inače kraja..
Imao sam realteka i na nforceu 3 i ovdje na p35,to je mnogo bolji codec od AC97..ali neusporediv sa bilo kojom Creative zasebnom zvučnom...to je IMHO..čitao sam foruma i foruma di se kunu da je Realtek zakon i za Auzentech...a jbg,šta da ja na to kažem..

Imao sam 6 zasebnih zvučnjača od prve yamahe 96. godine..ne znam o kojim idiotskim driverima pričaš..sb live je radio super,x-fi gamer,u dva puta koliko sam ga imao..super..audigy se..driveri super..ne znam..zbilja zašto bi bili idiotski driveri..
A strašna stvar je i danas okupirati pci slot..da se sluuučajno temp u kućištu ne bi podigla za 0.00001 C... zbog slabijeg protoka zraka..ma mislim..ROFL..
I samo jedan link,ovoga puta..da ne bude opet dream linka 30 siteova..90% usera čuje razliku..10% ne, meni opet dovoljno..
http://www.overclock.net/sound-cards...ek-alc850.html
Kao i u VGA svijetu..donekle bar..za koji vrag imam 3870x2 kad mi je x300se predovoljna za sve što radim u 90% vremena ?! 10 % se igram dosta zahtjevno...sve ostalo je kompleks...tako meni..tako i svima..na 3850 sve leti..a svi bi 4870..i to ne jednu nego x2...to ti je to...