Ljudi moji, bio sam na tekmi, bilo je predobro,... sve do 122 minute....
Ali nemojte sad srat, nema se šta tu reć tim dečkima, odigrali su vrhunsku utakmicu, stvarali jebene prilike, bili bolji od turčina cijelu utakmicu no jednostavno nismo imali sreće..
Netko je rekao da se Modrić nije vidio, ja ne znam koju je taj utakmicu gledao ali Modrić je bio maestralan, puno puta je itekako potegao sa loptom, pretrčao je čudo i ono što je također važno odlično je odvlačio igrače u našim napadima. Modrić je odigrao pre jebenu tekmu i nemate mu što prigovoriti.
Također Pletikosu se spominje da je rupa i da stave Skendera na vrata, pa ljudi moji Plete je odigrao odlične 3 utakmice, ok nije obranio niti jedan penal ali to je čista lutrija....
Spominju se i 3 promašena jedanesterca, ALO pa nakon psihičkog šoka kad te sekunde dijele od polufinala i onda se protivnik vrati u zadnjim stotinkama nemoguće je povratiti koncentraciju i pribranost, pogotovo tako mladim dečkima.
Sve veliki znalci pljujju po Modrići,, Pletikosi, Oliću, obrani, ma cijeloj repki a ne shvaćaju da su dečki odigrali odlično i nema im se što za prigovoriti. Ovo je valjda prvo natjecanje s kojeg smo ispali a da nemamo što prigovoriti treneru i igračima, to je samo nesreća, da nesreća, ne kao na lotu nego sportska a oni koji veze s sportom nemaju naravno da to ne razumiju...
Od 4 odigrane utakmice mi niti jednu nismo izgubili u regularnom vremenu, nemojte pretjerivati, nikome se nema što prigovoriti za ovu četvrtfinalnu utakmicu i tu treba stati. Biti će bolje za 2 godine a onda idemo do vrha, ovo je repriza EP96&SP98. Mladi su to dečki koji će nam još puno suza radosnica a i onih drugih podariti ali treba biti ponosan na njih jer su to zaslužili!!!!!
"Ej,ko kaže da smo pali taj mora da se šali i najveći su mali kad vijori crven,bijeli,plavi..."