---Odma isprika SVIMA
(mods included) na reakciji ali jednostavno moram---
Citiraj:
Autor Skorn
da, ja sam takodjer bio skeptican prema TN matricama, ali otkako sam imao prilike testirati 245B mogu samo reci da nema neke velike razlike izmedju njega i profi EIZA 22".
|
Ovo je
ISTO kao da kazes da Opel Corsa 1.0 vozi isto kao i BMW M3 CSL, takvom izjavom samo pokazujes da neprimjecujes elementarne razlike a kamoli neke dublje podjele. Predpostavljam da monitore nisi usporedjivao jednog kraj drugog nego onako u razlici od par dana...odokativno. Nemoj se uvrjedit ali trebao si na svoju izjavu dodati
IMHO jer tvrdis nesto sto ne da nije istina nego je dokazano suprotno uzduz i poprjeko.

Post ispod tvog je "bolno" istinit.
Pozdrav
@EDIT
(da ne spamam nanovo)
Citiraj:
Autor oggy1985
ma ajde, 1/2 ih ovdje brije na neku grafiku i "profi" monitore s kojima će raditi kaj? onaj ko se bavi grafikom/videom di su boje važne zna kakav će kupiti monitor i zašto...
|
Isto tako neki bruju da biciklom idu u francusku. Na more (u Tursku npr

) mozes ici u YUGU bez klime i u novom Volvu S80 i u jednom i u drugom ces stic u tursku(valjda), samo ako si isao sa YUGOm morat ces 3 dana lezat i odmarat.
Skorn je rekao da nema razlike TN/IPS/PVA Sto je jednako trvdnji da nema razlike izmedju Yuga 45 i Volva S80 i da apropo tome budale daju 8 puta vise novaca za volva jer auto je auto kao sto je i monitor monitor. I na kraju tvrdnju da je TN za vecinu dovoljan smatram apsolutno opravdanom iz razloga sto su 80% ljudi totalne "njubare" koje neznaju gotovo nista o nicem i ne zele izaci iz tog stanja neznanja pa sukladno tome jedan TNac, Yugo i "bicikl" iz Peveca ce biti vise no dovoljni.
Pozdrav