Da, interesantno je to sto kazes Stormeye, takodjer u najvise slucajeva istina.
Opet sve ima svoje lice i nalicje. A trenutno smo na Case Moddingu, pa to daje smisao.
Neki koncentrirani rad: crtanje, pisanje, programiranje i kojesta drugo, je ozbiljno ugrozen ako imas u neposreddnoj blizini monitora prozirno kuciste (ili bili koje drugo) koje bljeska, i odvlaci paznju na sve moguce nacine.
Ako li si okrenut multimediji, pa ti je komp okruzen hrpom zvucnika sa kojih slusas odgovarajucu glazbu, tada mali light show nije na odmet.
Samo rezanje prozora nije nesto bitno, kao i vanjski izgled jer ce ga sretni vlasnik nakon nekog vremena prihvatiti kao dio okruzenja, a usput moze i zadiviti nekog tko voli slicne stvari. Novim, jedinstvenim, cool dizajnom.
Tako je pozeljno moci neke zivahne svjetlosne efekte iskljuciti i ukljuciti, prema potrebi.
Recmo ja imam spartansko Antecovo tamno sivo kuciste i drzim ga dolje, a prozor koji nisam trazio, vec dobio zato jer drugog nije bilo, drzim okrenut od sebe. Zgodno je ipak povremeno pogledati kroz prozor kako se vrte ventilatori, koliko je prasine i ne raste li kakav baobab.
A iznad glave mi je kalendar sa hrpom sarenih sjajnih slika k'o uskrsnje jaje. Navikne se covjek.. mozda bi ipak bilo zgodnije sareno kuciste? Recimo neko s kalendarom.
Ili digi sat plus kalendar, povise toga one sarene slicice..