View Single Post
Staro 23.06.2008., 10:05   #47
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor WeD@ Pregled postova
ja cu najvjerojatnije sutra uzet tu graficku, za 702kn u protisa mi se cini povoljno, inace do sad sam imao 1900gt i moram priznat da me super sluzila, u biti do danas sve igre koje sam igrao su bile na high, osim crysisa, ali dugo nisam nadogradjivao komp a i hocu bit ready za fallout 3, javim vam kako radi graficka, i brzo pitanje, mislim stavit box cooler od c2d na graficku
pitanje je hoce li stat, ali kako volim rezanje i piljenje metala, bit ce to zanimljiv podhvat...
koje je po vama optimalno rijesenje za ohladit tu graficku, gledano sa stajalista da kosta 700kn i da ne zelim placat pola cijene na zalman cooler...
mislio sam (2varijanta)cak dignut plasticni vent koji dolazi sa grafickom i na pasivac stavit 8 ili 12 cm vent, ali neznam koliko ce to pomoc...
pa ak te temperatura brine...vent nju dosta dobro hladi, jedino kaj je stalno na 100posto i nemre se spustit...pa ak te tisina brine...ja sam cak mislio probat kemijat sa fanmateo od zalmana nesto...al cini mi se mozda najbolje uzet onaj pasivni AC koji je full popularan.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote