View Single Post
Staro 23.06.2008., 04:14   #21
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor kalixius Pregled postova
Ne vidim čemu ovakvo pomalo bezobrazno "spuštanje"...

Ja sam iznio svoje stajalište što se tiče Sony-a,a ti što se tiče Canona pa možemo reći da je onda EOD.
Na njemu je da odluči putem raznih Review-a šta će uzeti i za šta mu je dig.aparat najviše potreban(što nije bilo navedeno...možda baš traži "fancy kutiju cigareta" )

Ne potkopavam tvoje mišljenje već ga u drugu ruku i prihvaćam jer ću uskoro nabavljati još 1 dig.aparat pa možda pogledam i u smjeru Canona (za što ću zatražiti tvoju preporuku).
Nema nikakvog bezobraznog spustanja. Malo sam zesce okinuo, jer mi se neda danima suptilno objasnjavat....

nego sam imao u ruci tog canona, gamu ixusa, gamu sonya i jos vise fotica od 600-1000kn...

I nemozes preporucit nesto zato sto to ti imas, a nisi probao ostalo. Da je razlika mala reko bi super. Uzmi sonya, covjek ga ima i bok, najljepsi je bla bla... Al eto nije. Fotic je koma ko i svi ostali u klasi ''kutija pljugi''.

Usporedba sa bilo cim ozbiljnijim shvatis ustvari kolko je to glupa naprava. Da moze dat dobre fotke, al nedaje nista bolje fotke nego lumix za 600kn. Ajde ljepse zgleda, al 600kn ljepse ne zgleda... A uostalom mislim da covjek nije paris hilton da po tome bira fotic.

Nek si kupi pravi fotic ak moze dat 1500kn. Manje ce se nervirat i imat ce nesto sto nece tako skoro morat mjenjat. A fotic za po disko klubovima koj mu stane u djep moze kupit za 500injak kuna uvjek i bacat ce mu iste fotke ko i taj sony (+/- nesto sitne razlike).

Citiraj:
Autor joolka Pregled postova
opet fleks prodaje pamet,strasno.... di su ti modovi ????
Ja barem imam sta prodavat, a ti se mozes zalit upravi vodovoda jer nisam prekrsio ni jedno pravilo. Nego si se ti nasao spamat i vodit đihad na mene. Ni prvi ni zadnji. Sljedeci !
Fleks je offline   Reply With Quote