Citiraj:
Autor 1v@n
A kod televizora ti tu jako utječe kvaliteta signala. Na 100Hz televizor nemoj ni pokušavat stavit sobnu antenu. Čak i ako loviš kolko tolko dobar signal, moraš sjediti na velikoj udaljenosti od televizora da te ne ubije ta slika. Po meni, 100 Hz je živa pušiona u usporedbi sa standardnim TV-om. Govorim naravno o običnim CRT televizorima.
|
odlicno, vidim da tu ima zivosti i znalaca..ma onaj lcd me malo odbija jer je isto 4:3 pa ce kod dvda se jos i smanjit slika.. nego, stvarno ne kuzim ovo sa hz.. 50hz, 100hz, kazete 100hz je puno bolja slika, a sto 1v@n kaze za to, nisam skuzio,moze pojasnjenje po cemu je losije?..
uglavnom spojena mi kabelska u sobi..
sad imam 63cm koj je cist ok, jer nije tako daleko od kreveta.. u dnevnoj imam lcd od 102cm sto je extremno, pa se bojim da bi mi 51cm bio malo premal..no kad vec nalazim 72cm mozda bolje to uzet umjesto 63cm pa nesto odalit tv.., mjesta imam na stolu pa nece bit problem, jedino gledam to za hz sad, nasao sam taj od 50hz, no vidim da ima i od 100hz vjerovatno.. ocu dosta pogrijesit ako uzmem ovaj od 50hz, ak se onaj drugi prodao, zvat cu sutra..nisam namjeravao kupovat tv, al moj je vec stariji pa eto tek tolko nesto jeftino da traje, pa lako kasnije kad ce bit isplativije i bolje uet jos neki lcd pa zakeljit na zid...
sad gledam malo i skuzim da su vecina ovih jeftinih(quadro kakav sam mislio uzet i takvi) 50hz.. jel ok to uzet,posto je i vecina tv-a 50hz, u cem je tocno razlika kad spojim kabelsku 100hz ce bit dosta cisca slika?, vidio netko napiso u oglasniku vivax od 100hz, no nisam na netu naisao na takav..