View Single Post
Staro 22.06.2008., 20:16   #21
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
U fazi sam kupnje slušalica do nekih 350kn ili malo više ako su stvarno dobre i na brzinu sam pretražio neke veće trgovine, pa mi je za oko zapelo par modela poput PIONEER SE-MJ5, sennheiser 205, 415, 435 isl.

Važno mi je da slušalice budu jako udobne na barem 2 sata nošenja. Sadašnje koje imam su "full headphone" tipa, dakle prekrivaju cijelo uho, ali su preplitke, pa mi uši leže na unutarnjoj strani slušalica, odnosno vanjskoj strani zvučnika i nisu udobne za nošenje na duže od jedan sat.

I zvuk mi je jako važan, a to je ravnomjeran omjer basa i i visokih frekvencija, no udobnost mi je itekako važna, jer što će mi dobar zvuk, ako me bole uši

Vidio sam još i koss porta pro pa me zanima koliko su su dobre. Kod sennheiser modela sam primjetio da se dosta ljudi žali kako ih previše stišću, pa postanu neudobne iako su vrlo lagane. Manji broj ljudi veli da su im udobne, ali oni valjda imaju manju glavu.

Što preporučujete do navedene cijene ili ako baš mora ići malo preko 350kn neka ne bude preskupo?