Ne bi se tija uvlačit u vaše svađe i obračune, naprotiv izbrisao bi to jer nema smisla, ali mislim da pojedince ne izluđuje to šta Grid nije realan, jer je jasno kao dan da je Grid arkada, već ih izluđuje to šta se Grid, unatoč tome šta je arkada malko debilno ponaša, tj. auti se tako ponašaju...
E sad, neko to voli, neko ne voli. Ja osobno ne igram simulacije već duže, iako sam ljubitelj u duši, al ono u zadnje vrijeme igram arkade jer za simulacije neman ni vremena ni volje, ni opremu (čitaj volan) i kod tih arkada mi nije važno hoće li se moje auto mega-realno ponašat, hoće li me "zanosit" u lijevo jer mi je lijeva guma za 0,0016 bara niže napumpana, hoće li do 100 ubrzavat po specifikacijama za dotično vozilo, ili hoće li izbacit iz zavoja jer sam ugazija na ulje.....
Ali mi je važno da auto bude upravljiv, a u Gridu jednostavno nije upravljiv nego se ponaša kao da ledbi nad stazom.
I to me živcira, ne živcira me šta BMW dođe do 100 za 4 sekunde ili do 200 za 8, nervira me kad se igra ponaša toliko glupavo da mi je jednostavno neupravljiva i ne mogu se upustit i igrat ka kralj, nego se borim s autom i prilagođavam na glupav način vožnje...A onda to više nije ni arkada, jer se ne zabavljam, već pizdim