Evo sorry for grave digging, al da ne otvaram novu temu kad je ova tocno sta mi treba...
Preselio sam se pred sest mjeseci i nikako da nabavim net, i reko si ja ajde pogledat cu sta ima wirelesa bez zastite i stvarno ima ovdje cak dva spota ... i dobro sad iso sam na net par mjeseci to po 200-500mb max mjesecno, za forume i mail, cak ni youtube nisam palio iz obzira...
I sad mi mladji brat doso na neko vrjeme i on ljepo liberalno skinuo covjek ~15gb dok mene nije bilo doma par dana na neke free MMORPG-ove i filmove ?!?!? jebeo sam mu sve zivo, al mi je jos veci bed jer neznam dal taj covjek ima flet ili sta i dal mogu nekako to saznat ... inace konekcija se zove DLINK_WIRELLES - koi ISP to najcesce daje i kolko bi ga max. moglo doc tih 15 gb ? nebi zelio da nekom dodje 500kn racun i dapace cak bi i platio covjeku ako je tako puno (ako ga mogu nac) samo neznam kolko je - zadnji put kad sam imo net bio je 1gb 20kn al cuo sam da su digli na 2gb paket... 15 x 20 = 300kn a ako je 2 onda 150kn to jos i nisu cifre za popizdit, covjek ce definitivno stavit sifru, al me zanima dal mu to moze doc vise ? ima ISP-a koi su skuplji ? Ubija me sad ta "krivica" od juce jos ... Ima sanse da je to onaj srot sto po MB naplacuje od VIP-a (vjerojatno nema posto je to ruter ali opet !?!?)
BTW. 15gb je moja procjena, naso sam mu 8GB u donwload folderu al racunam buduci da je igro nonstop MMO to je kurilo up/down jos najmanje tolko IMO