View Single Post
Staro 22.06.2008., 00:18   #1
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Neradi tipkovnica u full screen modu u nekom kljigovodstvenom programu (stariji prog)

Znači problem je taj da neradi tipkovnica kad odem u fullscreen način rada.

Program je stariji i pružio mi je dosta pizdarija do sada a nemogu staru naovorit da prijeđe na nešto novo a i programi nisu baš jeftini.

Program je stariji kao što sam već rekao i kod pokretanja se otvara u prozoru kao i kad pokrenemo cmd. I kada odem na properties->options->full screen tipkovnica više neradi, tj, neradi u tom programu. Dok sam u window modu nema problema. I prije sam insralirao Windowse ali nije bilo problema poslije toga.

I još jedan problemčić koji nije toliko presudan. Kada stavim na fullscreen modi i pita me hoću li to primjenit na sve takve programe, stavim potvrdno ali kod sljedećeg programa opet je u window modu.

Unaprijed hvala na odgovorima

Tnx domy na ukazivanju mojih propusta.

OS je Win XP i probao sam sa compatibility opcijama. Napominjem da je prije radilo. Krajnja solucija mi je da ponovno instaliram xp. Čak sam razmišljao da probam gore staviti 98-icu.

Stvarno mi nekad zadaja glavobolje. Kad stavim svježe windowse prvo moram prčkati po sys32, onda se zahebavam sa ispisom č,ć,š,đ i ekipom, a sad me još hebe i to.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.06.2008. u 16:59.
Pupo je offline   Reply With Quote