Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 21.06.2008., 17:12   #1180
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Jedino mi nije jasno koju je utakmicu gledao GregSE kada kaže da Modrić nije dobro igrao. Valjda o nogometu zna samo preko teleteksta.

ne znam koju si ti gledao....imam i snimku kao i svih dosadasnjih (hd freak u zadnje vrijeme ) pa sam danas opet malo gledao i da ga jebes ne vidim vise od neka tri dobra poteza u 90 minuta i cijelih jedan u 30 minuta produzetka.
mozda sam ja lud ili stvarno o nogometu ne znam nista ali to IMO nikako nije nesto sto ocekujem od igraca koji toliko vrijedi i koji nam je bio jedna od najvecih nada prije prvenstva.
no nema on problema samo na prvenstvu, decko je pao...ima vec prilicno dugo. prvo sam mislio da je to samo reakcija na ono maltretiranje od strane dinama i zavlacenje i ocekivao sam povratak na staro nakon sto se rjesila napokon prodaja no od toga nista. bit ce vjerovatno bolje ali sada to jednostavno nije bilo to sto se od njega ocekivalo.

mozda to vidim jer nisam niciji fanaticni navijac pa sam tu prilicno objektivan i ne pusim previse tu famu koja se oko njega gradi bez pokrica na terenu. pobogu pa i sinoc su nakon utakmice oni krelci u htv studiju krenili s pricom "da su barem petric i rakitic pogodili" a potpuno preskocili sitni detalj da je modric isto prvi promasio s 11. od koga ga se stiti? mi smo valjda jedina zemlja u kojoj se "zvijezde" ne smije kritizirati kada igraju daleko ispod svojih mogucnosti. no ponavljam - taj penal mu uopce ne zamjeram. zamjeram dvije utakmice u kojima nam je sredina bila toliko losa da su nasi morali stalno forsirati duge lopte "u kukuruze". a tako se ne ide u finale.

no sto sad? gotovo je. imaju svi priliku popraviti sve na svjetskom prvenstvu. ionako je i ovo postignuce. to sto smo malo razmazeni pa ocekivali vise te sto nas poraz od protivnika kao sto je turska boli daleko vise nego sto bi od nekog "jaceg" protivnika je druga stvar.
greg SE je offline   Reply With Quote