Citiraj:
Autor Lepy
Kolko god mi bili sad tužni i jadni zbog toga što nas je zadesilo i proklinjemo svoju sreću, ali moramo biti objektivni i pogledati istini u oči - naši nogometaši nisu jučer odigrali dobru tekmu, nisu uspjeli nametnuti svoju igru i prečesto su dozvolili Turcima da nas sabiju u našu trećinu igrališta. Većina naših dodavanja prema naprijed su završila kod Turaka (maltane ako ništa drugo onda bi ih lopta pogodila u onu stvar) i to je bio jedan od glavnih razloga zašto nismo sami riješili tu utakmicu. Za to je najvjerojatnije kriva promašena Bilićeva taktika jer igrati sa samo jedim napadačem protiv 5 Turaka u obrani je apsolutna glupost i trebali smo započeti sa Klasnićem (koji je trenutno u boljoj formi o Petrića) umjesto Rakitića pa onda kad im utrpamo gol igrati defenzivnije. Isto tako Pranjiću nije mjesto na lb i jučer mu je Tuncay (čini mi se) radio velike probleme - moramo naći nekog kvalitetnog lb za ubuduće.
A jedanesterci su uvijek bili lutrija i puno boljih ekipa je otišlo doma zbog jedanesteraca u povijesti raznoraznih nogometnih natjecanja. S obzirom da Turci imaju toliku sreće na ovom ep nije ni čudo da su bili bolji u 11-m, ali glavni razlog zašto su naši bili tako loši je vjerojatno to što ih je taj gol u zadnjoj sekundi totalno psihički uništio.
|
neznam ja koju si ti tekmu jučer gledao...
promašena taktika? WTF? pa po čemu su nas to Turci nadigrali?
Pretrčani kilometri- Turci 2-3km ukupno više od nas
Udarci- mi znatno više, isto tako i u okvir gola
ma nema veze neda mi se komentirat, izgubili smo, što je tu je, samo me sada naživcirala repriza, Bilić traži zamjenu, gol-nedaju, udarac preko našeg gola, tj. gol aut - nedaju, zaleđe-nedaju, tj. neda gospon
Mehuto (baš čudno

)
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
znam da mi je jucer bio najtuzniji dan u zivotu 
|
blago tebi, ako ti je to najtužniji dan u životu...
Nego, vidimo da imamo super igrače, sada odlaze braća Kovač, dolaze Vukojević, Pokrivač, Križanac, Knežević, vidmo da je Klasnić u jednoj dobroj formi, Rakitić fenomenalan isto kao i Pranjić u napadu, Modrić, tu nemamo što komentirati, među 10 najboljih veznih, još samo da šut poboljša i neke stvari u defanzivnim zadacima kada je lopta u blizini našeg šesnaesterca (ali realno gledajući, to mu i nije pozicija i ono što on igra u reprezentaciji to je za svaku pohvalu, igra AMF i DMF i to rijetko koji igrač može igrati), onda Edurado čijem oporavku i vraćanju u formu se svi nadamo...
neg, jel Jelc preživio?