Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 21.06.2008., 14:00   #1157
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Lepy Pregled postova
Kolko god mi bili sad tužni i jadni zbog toga što nas je zadesilo i proklinjemo svoju sreću, ali moramo biti objektivni i pogledati istini u oči - naši nogometaši nisu jučer odigrali dobru tekmu, nisu uspjeli nametnuti svoju igru i prečesto su dozvolili Turcima da nas sabiju u našu trećinu igrališta. Većina naših dodavanja prema naprijed su završila kod Turaka (maltane ako ništa drugo onda bi ih lopta pogodila u onu stvar) i to je bio jedan od glavnih razloga zašto nismo sami riješili tu utakmicu. Za to je najvjerojatnije kriva promašena Bilićeva taktika jer igrati sa samo jedim napadačem protiv 5 Turaka u obrani je apsolutna glupost i trebali smo započeti sa Klasnićem (koji je trenutno u boljoj formi o Petrića) umjesto Rakitića pa onda kad im utrpamo gol igrati defenzivnije. Isto tako Pranjiću nije mjesto na lb i jučer mu je Tuncay (čini mi se) radio velike probleme - moramo naći nekog kvalitetnog lb za ubuduće.
A jedanesterci su uvijek bili lutrija i puno boljih ekipa je otišlo doma zbog jedanesteraca u povijesti raznoraznih nogometnih natjecanja. S obzirom da Turci imaju toliku sreće na ovom ep nije ni čudo da su bili bolji u 11-m, ali glavni razlog zašto su naši bili tako loši je vjerojatno to što ih je taj gol u zadnjoj sekundi totalno psihički uništio.
Daj procitaj sto si napisao...i razmisli(BTW..Pranjić si je debeblo zacementirao mjestu u 1. postavi)

Pa imali smo prilike, gredu..slobodnjak, nije to bila loša tekma..a ni biliceva takitka nije bila loša...to što su Tuncay i Anltintop prenabrijani igraci koje nemreš zaustavit to je druga stvar, i što su nas probijali...probijali bi oni i Brazil..deckima treba čestitat, i navijat da se pokazemo na SP-u...

jedno zamjeram odabit pucača penala...ak kad drugi najvjerovatnije nisu htijeli pucat, onda ti naravno preostaje da das Luki prvom da puca...
Halos je offline   Reply With Quote