View Single Post
Staro 21.06.2008., 12:28   #112
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
@ T-bred

vidim da si gore nešto pisao za tajland, nisam sve čitao ali čisto da se ljudi ne dezinformiraju: tajland je prilično siromašna zemlja (dosta siromašnija od hrv) i ima jako puno prostitucije i ovih ludih transvestita, ali uopće nema kriminala i to posebno moram naglasiti! to je definitivno zemlja u kojoj žive najmirniji i najljubazniji ljudi na svijetu! mene osobno je šokiralo i istovremeno fasciniralo u kojim ti ljudi uvjetima žive i usprksos svemu, istovremeno šire pozitivne emocije i dobru volju.

a što se putovanja tiče, nikada se više tamo nebi vratio, bangkok je poseban grad i jedinstven, ali ne hvala. moje nekakve želje, a istovremeno i sugestija za tebe, bile bi JAR, madagaskar ili definitivno sejšeli, a mislim da je jedna agencija imala u ponudi tour na sve tri destinacije u nekih 18 dana
A neznam,vjerovatno nije u svim djelovima Tajlanda "opasno" ali u većim gradovima definitivno je...stari od cure plovi tim područjima već 35 godina praktički je tamo kao kod kuće...prostitucija,droga...ono što sam upamtio je da tamo ti kriminalci kradu turiste (cure fkors,nadam se ne i muške) i tjeraju ih na prostituciju...inače tamo idu svi bolesnici ovog svijeta jer je više manje sve dozvoljeno,pedofili npr. na Tajlandu su kao kod kuće...imaju sve na raspolaganju od 0-24 godina 0-24h...

Idem na odmor da bi bio opušten a ne da mislim jel netko u sobi do mene nateže 12 godišnjakinju il da uopće vidim neki takav prizor djeteta u obliku prostitutke na cesti.

Sejšeli su predivni...i super je što možemo otić tako negdje i u 11.mjesecu za sada je sigurno da idemo pag-lošinj 14 dana,jedino neznam kako će njezina obitelj reagirat na to što će je ovo ljeto vidjet 5-6 dana,mi u zg oni u rijeci...zato kažem da je super što možeš otići kada god očeš...npr. poslije ispita u 9. mjesecu...(na sejšele)

& btw sve ovo što sam čuo o Egiptu zadnjih nekoliko dana,o tim ljetovalištima...skratio bi savjetom da nikako ne idete tamo...svi se potruju hranom zbog njihovog načina pripreme,pit tablete protiv proljeva savjetuje i agencija...vodu ni u kojem slučaju ne smiješ pit,zube prat...općenito nije poželjno ni pod tuš s takvom vodom...itd. Tamo bi se samo umorio...a i zdravlje shebao.Oni njihovi bazeni ne filtriraju adekvatno vodu,higijenski je vrlo upitna...pitaj boga očeš pokupit nakakvu klamidiju ili neku ostalu boleštinu,bakteriju...no thanks