Tema: Euro 2008
View Single Post
Staro 21.06.2008., 10:37   #1099
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
geek i u porazu

Tragedija je u tome što smo ispali s prvenstva bez poraza, bez da nam je i jedina momčad stvorila neke izgledne šanse. Igrali smo gotovo perfektnu obranu pogotovo jučer.

A za onu zadnju minutu, nema tu obrane ni taktike, bio je to čisti krumpir, odbijanac. Još je loptao okrzula našeg igrača na putu prema mreži...
Rustu je ispucao loptu bez da je čekao da svi njihovi krenu naprijed. BTW, bio sam uvjeren da će sudac svirati kraj čim ovaj ispuca loptu...

Idemo dalje, imamo dobru i mladu momčad (izuzev obrane) i falio nam je pravi strijelac (Olić je bio dobr cijelo prvenstvo ali on nije taj, kao što smo i vidjeli jučer), nadam se da će se Dudu vratiti jednako dobar.

Treba uigrati novu obranu (ovi su odigrali gotovo perfektnu obranu cijelo prvenstvo, ali ih stišću godine) i uz Dudua možemo još puno toga napraviti u budućnosti.

Nadam se da su starosjedioci foruma dobro (AMD, Jelc...), nekako se ne javljaju, nadam se da su srca na mjestu

Nadam se da će Nizozemci osvojiti mada mislim da su i talijani opasni, Toni još ne zabija a igra u velikoj formi cijelo prvenstvo. Kad proradi...
Mada i Švabe netreba otpisati s onim Švajnštajgerom . Frajer igra u vrhunskoj formi.