View Single Post
Staro 20.06.2008., 16:55   #425
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor evangelius Pregled postova
Ma ja ne shvacam.... m koji krompir je uopce bitno dali je lik srbin, bosanac, janjevac, hrvat, rumunj, rus.......pa sto je vama ljudi, oko cega se vi raspravljate....oko cega uopce mediji dizu prasinu.....pa lik je obicno multimedijalno sr... i kako je moguce tako nesto....hebote, kao da je stvarno pridodavat mu državljanstvo....hocu rec da me cudi kako je moguce da ovoliko ekipe zabrije ono, ludjacki....tko je niko??? ma dajte ljudi, kao, bili bi ponosniji da je hrvat jer citav svjet igra igricu.....hahahaha, pa hebe se svjetu tko je niko bjelic, a kad bi...tj da je niko hrvat, kad biste to ponosno rekli nekome svome internacjonalnom friendu...ovaj bi zavario...
kao da je to vazno...tko je sto je...bitno da je igrica preeeeeeeeeeeeeeeedobra...i ne brijte vise na drzavljanstva na likove u igricama...jer mozda je lara croft negdje iz istre hahhahahahahahaha!
A mislim to sto si sad rekao sve stoji 100% ali vidis ljudima je i dalje ispred covjeka vazna nacionalnost zasto im je toliko stalo da lik iz igre bude bas njihove nacionalnosti neam pojma....

Inace sad o samoj igri malo. Nadam se da ce nam za pc dat ipak nesto bolje texture jer ipak na ps3 128 mb preko 128 bitne kartice pa ono
Ne kazem da su lose u gta nego samo se nadam da nece bit potpuno isprazna konverzija za pc nego ipak koje poboljsanje ipak smo mi pc useri to zasluzili lol.
Michel je offline   Reply With Quote