View Single Post
Staro 20.06.2008., 13:55   #8
The Pill Man
Premium

The Pill Man's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ti si k'o moj frend. Radi kao serviser motora na jahtama i fura sa sobom prastari Acer na kojem se već 5-6g. vrte isti Win98SE i specijalni softver za dijagnostiku motora. Tvrdi da još nije naišao na motor kojemu on s tim lapom nije mogao očitati parametre. S tim lapom radi samo tu dijagnostiku i netbanking za firmu. Sada ga nešto hebe hard pa razmišlja uzeti novi lap ili samo hard. Ima para k'o salate i novi lap nije problem, ali nije siguran hoće li mu novi lap raditi s tim softverom.
Pa sad, da imam para ko salate ne bi ni radio ovo što radim, tj, sad bih bio negdje blizu nekog video"vola" u Austriji i tražio Exkalibur na dnu jezera od piva (potraga isušivanjem jezera ). Ovako sjedim ispred Telemecanique PLC-a, grizem nokte i mislim se zašto mi na trenutke blokira taj glupi unitelway. PS: mislim da su se posušili elektroliti pa ću ga vjerojatno morati otvoriti - barem 20-i automat sa istim problemom, ali hvala bogu danas možeš (uz dosta čekanja) kupiti i SMD elektrolite u HR.

BTW, iako to ne spada u ovaj forum (moderatori sorry, smjestite gdje treba), može li itko pronaći

IC1: TE-DISA-12 28409439

IC2: 1SA40190202 9845M8A02 telemecanique Ireland

IC3: D65012GF157 TE9908WK001 NEC Japan

Ovo se nalazi u TSX17 automatima.