View Single Post
Staro 20.06.2008., 13:49   #8
Poggiali
Rocker
Moj komp

Poggiali's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Ozivljavam ovu temu , a ne da otvaram novu kao sto je trend na forumu , ali ja nikad nisam u trendu

prije par dana je moj smartbox nakon milion tekmi u pes-u ispustio dusu , i sad sam odlucio uzeti novi gamepad na kojem ce se igrati Pes , Pes i samo Pes ...
Upao mi je u oko ovaj Chillstream , ovo 220kn u Linksu mi se cini ok , pa me zanima od nekog tko ga koristi : koliko zapravo smeta sto na mjestu lijevog sticka je stavljen D-pad , a lijevi stick pomaknut na mjesto tradicionalnog pada kao sto je na 99% gamepadova ? to mi je je upalo u oko , odnosno bojim se da se necu moci naviknuti na asmietriju u ruci , odnosno da lijeva ruka mi je nize na padu za smjer , jer ne igram preko stickova nista jer me nervira ... drugi izbor za gamepad mi je Logitech Precision koji uopce nema stickove ...
Neznam, ja bi rumble pad, nije da se nebudeš naviknuo, nego bezveze plačaš to hlađenje, koje nakon nekog vremena počne živcirati, čak i reumu počneš dobivat kad su ti znojni dlanovi stlano na propuhu, a to stvarno fest puše Bolje uzet nešto što ima gumirane rukohvate i to je ok, a i vibra je vibra, imaš onaj filing s njom
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Poggiali je offline   Reply With Quote