Citiraj:
Autor bluefluid
sto reci, massive respect
ali svejedno cinjenica stoji da covjek ima 12 somova viska i da ih treba potrosit, i da ne zeli skrtariti na nicemu jer nece kupovati nista iduce barem 2 god...
i zasto si ne bi kupio quada ak moze? ajde jedan razlog? jer mu ne treba? pa iskreno ne treba nikome onda ni dual core... evo za primjer, frend mi na celeronu 430 vrti bf2 na 70tak fps-a, crysis mirno ide na medium, a drugi je na 3500+ athlonu vrtio cod4 na 80tak fps-a...
|
Ako ima na raspolaganju 12k kn to ne znači da ih mora i potrošiti...barem osobno tako razmišljam.
A to da neće kupovat niš iduće dvije godine..... u ove dve godine izašlo je da vidimo... dvije generacije nVidia kartica (sad i treća)....dve generacije ATi kartica, dve generacije Intelovih quadova i tri dualaca, dve generacije Phenoma u par mjeseci razlike.....
Tak da te fore ''hoću konfu koja traje 4g i 2g nebum niš kupoval'' ne pušim.... tj. ne u današnje vrijeme. Taj Quad kojeg će danas platit 1200kn za par mjeseci će bit ispod 1000kn....
Tak da ak mu ne treba nek ga ne kupuje, ali to je samo savijet...ionako će sam odlučit kaj će uzet i sam će to i platit...