View Single Post
Staro 20.06.2008., 01:03   #1
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Probelm s virusima i safe modom

Nakrcali su mi se neki trojani i wormovi u documents and settings i po c: particiji i ne mogu ih nikako obrisati, može li netko preporučiti neki programi i antivirus koji ih sigurno briše jer ih ja sa NOD-om (koji ih uredno prepozna) ne mogu obrisati? Drugi problem, za koji neznam dal je možda posljedica prvog jest da ne mogu ući u klasični safe mod. Kada izaberem safe mod (ili sa networkingom), počne učitavati onu listu i onda se samo odjednom restarta kompjuter, a inače u windowsima radi sasvim normalno. Zanimljivo je da postoji jedan način s kojim sam uspio ući u safe mod a to je onaj "directory services reswtore mode". I još jedna zanimljivost otkako su se pojavili virusi, kada odem na folder options, nemam više onu opciju "Show hidden and system files". Ima li tko koju pametnu za udjeliti za ove probleme prije nego što napravim format C:\?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote