Citiraj:
Autor coconut
Razlika u performansama između PCI-E 2.0 i 1.0 je nikakva tako da nema smisla kupovati ploču samo zbog toga.
Quad NIJE za igranje. Za tu namjenu su C2D Exxxx daleko bolja opcija.
Corsair 620 je teški overkill jer bi i verzija 450W bila sasvim dovoljna.
Kingmax na 1066MHz je također bacanje para i neće primjetiti nikakvu razliku između njih i jeftinijih 800MHz.
|
- sve nove kartice rade na PCI-E 2.0, zasto ne uloziti 200kn, pogotovo ako ne misli mijenjati nista narednih 2god...
- Quad JE ZAKON! i tocka! i daj prestanite vise pilat s tim da nije za igranje, probaj jedan pa mi se onda javi! evo posudit cu ti ja svoj

imao sam x2 3800+, x2 6400+BE, probao sam i c2d 4500 i nakon njega ovaj quad, i mislim da znam sto ti pricam. Istina je da vecina igara ne iskoristava u potpunosti 4 jezgre, ali probaj npr igrati crysis, supreme commander, world in conflict... pa igre lete covjece. Vjeruj mi, quad je

, pogotovo jer, opet ponavljam, receno je da se nece mijenjati nista barem 2 god
- ramove uzeti brze jer je razlika u cijeni kutija bijelog waltera, a kad-tad ce mu sinuti da proba potegnuti taj proc, pa se barem nece morati natezati jos i s ramovima
- mislim da je 620W taman za CF
Citiraj:
Autor Sporbie
Ja bi htio sad imati čim jače komponente pošto kad kupim taj komp ne mislim kupovati novi barem 2 godine (a i nadogradnja je upitna), a ovaj GTX 280, jel to isplativo, jer kolko sam skužio to je ista stvar ko kak je 8800Ultra bila prošle godine, samo tvornički overclockano?
|
a di je sad ta ultra? pa ljudi su zaboravili da postoji uopce...
nemoj se zamarati necim sto nije potrebno, za 1,5-2god ces tu gtx280 moci prodati za cijeeeelih 600kn...
molim te prouci ovo malo
http://pcekspert.com/articles/596.html
u tvoju navedenu cijenu sam ti ugurao dvije takve, pa ti sad procijeni dal se isplati dati jos 2k kn