View Single Post
Staro 19.06.2008., 15:43   #103
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
to ti je, ajmo reći normalna pojava, kada putuješ u neke egzotične zemlje, pogotovo tamo gdje ne vladaju higijenski uvjeti kao kod nas. osnovna stvar ti je da ne piješ vodu osim onu koja nije kupljena u boci u dućanu, a hranu biraj, makar tu nemreš puno utjecat.....tak da ti je i sreća dosta veliki faktor. prošle godine bio sam na tajlandu i odemo u neki kak ti bolji restoran, sjednemo na tersau, sve onak izgleda fino i uredno i onda nakon što smo već pojeli hranu vidim kak u kuhinju uletava poveći glodavac............naravno, nije se vratio.......tak da ono........., meni je bilo ispočetka teško se priviknut, al nakon deset dana sam jel skoro sve, nisam osjećao nikakve posebne smetnje ali vodu sam pio samo iz dućana
Porazgovarali smo s starcima i ipak idemo po principu kad je bal-nek je bal...

Idemo na pošteno putovanje,Sejšeli,Maldivi,Karibi...uglavnom,te opcije su nam se sada otvorile nakon razgovora s starcima...uletit će s parama.

Do 01.07. ćemo razmišljat i odlučit...pa budem obavjestio Postoji mogućnost da čak odemo besplatno preko firme...ove tvornice s kojima radimo dugo godina nam često nude besplatno putovanje za poslovne partnere...popodne ćemo zvat neke agente i vidjet ima li šta za ovo ljeto...

Prošlo ljeto je cijela firma kolektivno mogla otić u Sharm el Sheik besplatno,ali moj stari nije htio jer je to talijansko ljetovalište i tamo egipćani stalno rade probleme,bombe postavljaju itd