View Single Post
Staro 19.06.2008., 14:02   #22
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor syzygy Pregled postova
pa nisi, za mene kupovanje K serije znaci gubitak love kroz vrijeme, evo uzmi si primjer k850 koji je dosao u hrvatsku prije par mj, cijena je bila oko 4500 u oglasnicima, oni koji su ga tad kupili ga danas, par mj nakon izlaska, jedva prodaju i za 2k, u tele 2 je evo na produzenju pretplate 1500kn, za manje od 2-3mj ce se cijena spustit na 1000kn nekom akcijom u t-mobileu ili vipu sigurno, i onda ces vidjet penzice i klince kako oko vrata na vezici nose k850 za kojeg si ti dao 4k kn kad je izasao i bio mjesec dana frajer

ne govorim sad ovo zato sto sam fan nokie, imam i n70 i p1i, ali ono sto sam u ovih par godina skuzio jest to da se K seriji puno brze spusta cijena nego ostalim modelima.
hm, ne uzeti odlican uredjaj zato sto ga svi imaju nego uzeti neko rijetko bezvezno smece samo da bi bio jedinstven je za sminkere

a drugo, SE se ne isplati kupovati cim model izadje (kao ni svaki drugi) jer ih svaki operater ubrzo počne davati značajno povoljnije u svojim paketima i kombinacijama i onda se odličan uređaj može dobiti za pristojan iznos
Munjara je offline   Reply With Quote