19.06.2008., 14:02
|
|
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor syzygy
pa nisi, za mene kupovanje K serije znaci gubitak love kroz vrijeme, evo uzmi si primjer k850 koji je dosao u hrvatsku prije par mj, cijena je bila oko 4500 u oglasnicima, oni koji su ga tad kupili ga danas, par mj nakon izlaska, jedva prodaju i za 2k, u tele 2 je evo na produzenju pretplate 1500kn, za manje od 2-3mj ce se cijena spustit na 1000kn nekom akcijom u t-mobileu ili vipu sigurno, i onda ces vidjet penzice i klince kako oko vrata na vezici nose k850 za kojeg si ti dao 4k kn kad je izasao i bio mjesec dana frajer
ne govorim sad ovo zato sto sam fan nokie, imam i n70 i p1i, ali ono sto sam u ovih par godina skuzio jest to da se K seriji puno brze spusta cijena nego ostalim modelima.
|
hm, ne uzeti odlican uredjaj zato sto ga svi imaju nego uzeti neko rijetko bezvezno smece samo da bi bio jedinstven je za sminkere
a drugo, SE se ne isplati kupovati cim model izadje (kao ni svaki drugi) jer ih svaki operater ubrzo počne davati značajno povoljnije u svojim paketima i kombinacijama i onda se odličan uređaj može dobiti za pristojan iznos
|
|
|