Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Ma i bez crossa si miran ako nemaš 30" dijagonalu ispred sebe. Jaka je u PM, a još se kloka po 15-20%
Ma, mene će i ova Club 3850 zadovoljit za duže staze, seriju 4 preskačem 100% ka šta sam sad preskočija seriju 2, kupujem samo neparne 
|
ma slažem se,dost mi je HD3870,mislim reko sam sve to goni,ali lako moguć će bit onaj scenarij,inače što se tiče 30'' još se uvijek premišljam dal da uzmem
Citiraj:
Autor JozicA
ma cijena za 4850 je mrak ...
jedva cekam 4870 i onda mjenjam ovu moju 8800gtx .... iako neznam zasto, sve mi radi bez problema  zasada
|
ako ti sve šljaka bez problema onda ti je šteta mjenjat
Citiraj:
Autor Milentije
Definitivno ću sačekati seriju 4. Ako bude jeftina (ako se uklopi u moj budžet) dobro je, kupiću je. Ako bude preskupa (mislim na 4870) onda ću imati 3870 jeftiniju nego sada pa ću nju uzeti. Kako god treba sačekati 7.juli.
|
e upravo tako
Citiraj:
Autor Milentije
Gdje je serija 6 nakon sranja od petice? Gdje su četvorke iz titanium serije? GF2 GTS,....?
Izgleda da je nVidiji svaka parna serija uspješna (jedino je serija 3 ne prati/nije pratila taj trend)
|
ma to je već sad prošlost,realno je to da Nvidija nije ništ napravila sa 9 serijom i sad će to AMD/ATI naplatit