View Single Post
Staro 18.06.2008., 21:18   #23
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
Ne bih ulazio u to, jer je auto na vodik vrlo sirok pojam. Uz hladnu fuziju sve je moguce, ali o tome nije ovdje rijec.

Kako da ti odgovorim a da to ne shvatis kao uvredu i osobni napad na tebe? Da, smatram da svakome tko misli da ovo ima smisla fali znanja, zdrave logike i sposobnosti da prepozna prodavanje magle.

A takvih auta na vodu svake godine ima barem 10 komada, svi su uvijek zrtve zavjere od strane naftne industrije, svi rade na principu black boxa (bez ikakvog objasnjenja principa rada) i od svih njih nikada ne bude nista.
ha neznam onda .. ali kaj je BMW ( a i dosta drugih proizvođača ) otkril hladnu fuziju ?
http://www.autobloggreen.com/2006/09...mw-hydrogen-7/

ne vidim razlog ograničenosti razno raznim zakonima kemije , fizike itd koji se svakog trenutka moreju promeniti :/ ... kad god se nekaj novog i revolucionarnog otkrije kaj bi nam promenilo svakodnevni način života odmah se sa svih strana javljaju "znanstvenici " i pripovedaju da je to nemoguče itd

.. istina je da gore navedeni auto nije "čistokrvni" auto na vodu( tj. nije to ono voda-elektroliza- vodik i kisik itd ) več se dela o još jednom pogonu na vodik kojeg dobiva reakcijom metal hydrida i vode ( ak su moji izvori točni ) .. dakle ne radi se tu o onom osnovno školskom pokusu razlaganja vode na kisik i vodik pomoču elektrolize .. sumnjam da buju tak brzo i napravili auto koji bi koristil tak nekaj jer je pitanje kolko bi energije potrošil na samo razdvajanje ... al eto .. oni u auto točiju vodu

Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ice fisherman moram te razočarati ali samo rusi imaju dovoljno nafte da 3x zapale cjeli svjet s njom, ovo umjetno pumpanje cjene nema veze s nestašicom, a ako ne vjeruješ meni ima dosta neovisnih analtičara koji su davali tokom godina procjene i nije teško naći ih...
baš me zanima kolko su ti neovisni analitičari "neovisni" ... a i moreju oni imati količine za 10X zapaliti svet a ta količina se more potrošiti u roku od 10 godina ak ne i prije međutim da svakim danom ima sve više i više potrošača ....

čim se prije maknemo sa nafte tim bolje

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote