View Single Post
Staro 18.06.2008., 19:28   #61
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
lipa cjena za 40fps ( pricam o crysis-u ) , kad izađe far cry 2 opet imas grafu koja vrti mozda 25fps , ocekiva sam veći napredak ali nema veze ionako je sigurno necu kupit..
a kakav to napredak? pa kartica je po onome sto se vidi brutalna. doduse, takva joj je i cijena, ali je izgleda stvarno dvostruko jaca od 8800gtx, a samo jedna serija poslije (9xxx ne racunam uopce kao seriju, to je samo varijacija 8xxx)

P.S.Upravo vidio cijenu u HG spotu, i kartica zapravo nije ni tako skupa. Istina, 4000kn je puno para, ali:
a)ocekivao sam vise od nasih distributera
b)9800gx2 dodje samo 100 kn manje, i to ne-OC, a ova koju sam vidio od BFG-a je tvornicko OC-ana, a iapk gtx 280 vrijedi po meni dosta vise od 100kn razlike
c)sjetite se svake nvidia-ine high end kartice u zadnjih nekoliko godina koliko su kostale kad su dosle kod nas - nijedna kolko pamtim nije bila ispod 4500kn, a ova eto jest

dakle, po meni je cijena fer za takvu karticu - doduse, mozda je isplativije uzet npr dvije 8800 gt(s), ali opet, ovo je potpuno nova arhitektura sa potpuno novim funkcijama itd, dakle, ipak je rijec o modernijem rjesenju od 8800 SLI
ABuser je offline   Reply With Quote