View Single Post
Staro 18.06.2008., 18:35   #251
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Krivo padat će. Zašto? Pa jer recimo ja nebum išao više na kavu svaki dan neg bum sjedil na klupici s kaficom to go

Gledaj svugdje di mi zabrane pušenje ja nejdem nema šanse...pivnica će isto zabraniti što je ok to će se pozitivno odraziti na moju škembu i novčanik. U bircevima će isto kao i do sada sjediti nepušači ali bez pušača. Ne kažem da nikada neću otići na kavu...budem ali rjeđe

Jedino pravo i ispravno riješenje je da se otvore bircevi za pušače i ne pušače...to je najpravednije i najbolje IMHO

Ako mislite da su cigarete otrov...pogledajte što jedete, udišete pijete itd...

Ovo za pijenje pozdrav ekipi iz Petrinje
Za disanje pozdrav Sisku i Zagrebu.
A za papicu pozdrav cijeloj Hrvatskoj...dobrodošli u svijet aditiva poznatih pod "kako mi je fin onaj E 218 itd".

A kabine za pušenje..stari moj a da nepušače stavimo tamo i puštamo im zrak? Pošto su manjina..a u demokratskom svijetu nije normalno da manjina odlučuje

Imaš? odi odi

Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
.......that's life
yea rajt...imaš ona papke sa zvončićima i razmišljaš kako bi bilo cool da muškarci mogu dojiti

Money for nothin and chicks for free...

Napomena: nije meni bed kaj ce zabraniti u bircevima nego mi je bed kaj vise necu moci na poslu..a boze moj malo cu vise ne raditi nego raditi i to je to

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.06.2008. u 18:47.
Hamm je offline