View Single Post
Staro 18.06.2008., 11:43   #221
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor timmy75 Pregled postova
aj zamisli ovu situaciju: nas 5 sjedi negdje u birtiji, ne puši nitko, ja imam alergiju na 101 vrstu trave i kojekakve pizdarije, cijelo ljeto mi suze oči, nos curi za popizdit... i dodje netko ko mazne pol kutije cigara ko od šale, al dobar mi je prijatelj, i sad bi se ja trebao maknut jer meni smeta njegov dim, pa valjda cu mu reci da makne to od mene, ak mi je prijatelj valjda cijeni moje mišljenje i razumije da to meni smeta. stvarno svaki put kad sam nekom rekao da to ugasi, uvijek i ugase, al vidim da nekima ovdje to smeta kad im se kaze. Ja, npr: kad pijem ne prosipam po drugima niti drugima smetam, ako mi prijatelj kaže da sam prepijan i radim gluposti prestanem pit i to je to. Ne kužim zašto je tak teško to ugasit ak nekom smeta. Vjeruj mi nitko ti ne kaže da ugasiš zato da te zajebava, nego zato što to njemu/njoj smeta.
Pa sta imas onda izlazit iz kuce? Zamotaj se u PVC balon i bok. Il jos bolje eutaniziraj. Pa kak zivis?? najbolje da pocnes gadjat sa balkona aute sto proalze po cesti, jel te, eto smeta.
Fleks je offline