Citiraj:
Autor Foxman
najviše me živciraju osobe koje se igrom slučaja nađu do mene i onda otpuhuju mašu mi pred nosom cjenicima ili nekim drugim stvarima kojih se dohvate da otpušu taj dim ili komentiraju na glas kak to smrdi kak to mogu pušit kurac palac. Ak ti smeta makni se od mene a ne da ti mene živciraš. Matematika je vrlo jednostavna kome smeta neka se makne.
|
aj zamisli ovu situaciju: nas 5 sjedi negdje u birtiji, ne puši nitko, ja imam alergiju na 101 vrstu trave i kojekakve pizdarije, cijelo ljeto mi suze oči, nos curi za popizdit... i dodje netko ko mazne pol kutije cigara ko od šale, al dobar mi je prijatelj, i sad bi se ja trebao maknut jer meni smeta njegov dim, pa valjda cu mu reci da makne to od mene, ak mi je prijatelj valjda cijeni moje mišljenje i razumije da to meni smeta. stvarno svaki put kad sam nekom rekao da to ugasi, uvijek i ugase, al vidim da nekima ovdje to smeta kad im se kaze. Ja, npr: kad pijem ne prosipam po drugima niti drugima smetam, ako mi prijatelj kaže da sam prepijan i radim gluposti prestanem pit i to je to. Ne kužim zašto je tak teško to ugasit ak nekom smeta. Vjeruj mi nitko ti ne kaže da ugasiš zato da te zajebava, nego zato što to njemu/njoj smeta.