Da se vratim na trenutak na temu, pušim plavi Philip Morris ...
a potpisujem i 95% izjava Fleksa - Thoroughbred B-a.
najviše me živciraju osobe koje se igrom slučaja nađu do mene i onda otpuhuju mašu mi pred nosom cjenicima ili nekim drugim stvarima kojih se dohvate da otpušu taj dim ili komentiraju na glas kak to smrdi kak to mogu pušit kurac palac. Ak ti smeta makni se od mene a ne da ti mene živciraš. Matematika je vrlo jednostavna kome smeta neka se makne. Pod time ne mislim ak mi to staroj smrdi da ću joj svaki dan nadimit dnevni ali neke "prolazne" osobe kad mi počnu nešto srat ili osjetim da ih živciram svojim pušenjem vrlo lako dobiju odjeb. Svaki od nas ima pravo na svoj izbor i prema svome tjelu se ponašati kako mu volja, ako sjedim u pušačkom djelu birca podrazumjeva se da ću pušit odnosno da se neću buniti protiv dima i živcirati druge a za takve picajzle i posojie nepušačke birtije/dijelovi birtija. Ove fora da im se usmrdi roba mi isto nije jasna... Jel nemate za prašak? Iz nekih osnovnih higijenskih navika jednu majicu nosim samo jednom pa tako ne vidim neki razlog da se živciram ak mi se usmrdi, jakna je druga stvar ali valjda svi imamo balkone na kojoj joj je dovoljno valjda sat vremena da se izlufa a između ostalog ako vam smeta MAKNITE SE!!!