View Single Post
Staro 17.06.2008., 22:11   #567
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sori Radikal kaj si se uvredil, al smajl je bil na kraju...

No, istina je da pišeš na nečitko i nemaš ispunjen osnovno - moj komp.

Iz ona dva posta kaj sam quotao te, nije bilo ama baš ništa jasno. Smuljao si sve. Također mi nije jasno da pišeš na OC pf-u a o klokanju nula bodova.

No ajde da probam pomoć... Ti imaš ovaj ram?

Kažeš...
Citiraj:
Sad mi molim te objasni da ti ne bi reklamirao memoriju koja kosta 800 kn i deklarirana je na 4-4-4-12 latencije i napon od 2.0 - 2.2 na defaultu a ne ide iznad 1.8?
Kaj to treba značiti? Ne možeš staviti napon veći od 1.8V ili? Ili se smrzava na večem naponu?

- Prvo upotrebiti glavicu i službene stranice - Link

Code:
                 For technical issues it is strongly recommended that you follow these steps                 before contacting Mushkin to request a return or assistance:

1)    Search our website and forum for details on your motherboard and Mushkin product.

2)    If you purchased a dual module kit, try operating each module alone.

3)    Test your memory using a program and have it record results. We recommend:
                    MemTest86+
                    Windows Memory Diagnostic

4)    If you require Mushkin support assistance or a replacement:

• For fastest service, click here                     to make a priority support (including RMA) request online

• We typically respond to these requests within one business day.                     
                        • Please provide the most complete information possible in your application to receive the best service possible.                                      
Meni nije još uvjek jasno jel prolazi Memtest na naponu (od 1.8V - 2.1V) sa 4-4-4-12?

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Pusti gilberta,ne zna ti on ništa,jel tako gile?
Nemam pojma. Ne znam flešat VGA, ne znam OC-at E6700 na 4GHz+, ne mogu izvući više od 520MHz FSB-a iz P35...nemam pojma u prosjeku.

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 18.06.2008. u 09:10.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote