Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 17.06.2008., 20:44   #388
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Ako stvarno idu jezici unutra mislim da je to najbolji sastojak takvih proizvoda, mene vise brine onaj ostatak koji nisu jezici.

Konkretno znam iz pouzdanih izvora da se u sunke spricom ustrcava kemikalija (iz kanti, mislim da je plave boje) kako bi se osigurala trajnost. Isto tako vecina kupovnih prsuta nema veze sa prsutom.

I mislim da je clanak poprilicno blizu istine.

P.S. nisam niti vegan niti stilist, morat cete mi vjerovati na rijec
Informiran si sa glupostima. Ide konzervans, normalno. al nitko nije umro od njega niti ce netko umrijeti od njega.

Vidio sam valjda industrijsku izradu svega. I da istina je da kravice nisu ko tvoje sa kolinja, nego se sve radi u steriliziranim prostorijama od strane podplacenih sljakera u bjelim odjelima i da idu pojacivaci okusa i konzervansi. Ali ne nista se ne ustrcava sa fakin spricom?? Kaj dodje kinez do sunke i u svaku iglom ustrca nesto plavo sto svijetli u mraku?? LOL. Da. Naravno.

od svega sto sam vidio jedino sto mi se zgadilo je melasa hmelja od koje rade pivu. To fakat smrdi, al ne po pivi. No dobro, to je nesto cisto drugo i ne ni od toga nije niko umro niti je kancerogeno.

Ljudi pricaju gluposti. I to pricaju gluposti tereticari koji 0-24 sjede pred kompom i svrsavaju na teroije zavjera.

kemije ima, al niko nece umrijet od nje i nema misteriznih gluposti koja citate okolo.

I ja bi popusio ''foru'' da nisam gledao na svoje oci. Nije ljepo, al nije ni otrovno.
Fleks je offline   Reply With Quote