Citiraj:
Autor morph
Ako stvarno idu jezici unutra mislim da je to najbolji sastojak takvih proizvoda, mene vise brine onaj ostatak koji nisu jezici.
Konkretno znam iz pouzdanih izvora da se u sunke spricom ustrcava kemikalija (iz kanti, mislim da je plave boje) kako bi se osigurala trajnost. Isto tako vecina kupovnih prsuta nema veze sa prsutom.
I mislim da je clanak poprilicno blizu istine.
P.S. nisam niti vegan niti stilist, morat cete mi vjerovati na rijec 
|
Informiran si sa glupostima. Ide konzervans, normalno. al nitko nije umro od njega niti ce netko umrijeti od njega.
Vidio sam valjda industrijsku izradu svega. I da istina je da kravice nisu ko tvoje sa kolinja, nego se sve radi u steriliziranim prostorijama od strane podplacenih sljakera u bjelim odjelima i da idu pojacivaci okusa i konzervansi. Ali ne nista se ne ustrcava sa fakin spricom?? Kaj dodje kinez do sunke i u svaku iglom ustrca nesto plavo sto svijetli u mraku?? LOL. Da. Naravno.
od svega sto sam vidio jedino sto mi se zgadilo je melasa hmelja od koje rade pivu. To fakat smrdi, al ne po pivi. No dobro, to je nesto cisto drugo i ne ni od toga nije niko umro niti je kancerogeno.
Ljudi pricaju gluposti. I to pricaju gluposti tereticari koji 0-24 sjede pred kompom i svrsavaju na teroije zavjera.
kemije ima, al niko nece umrijet od nje i nema misteriznih gluposti koja citate okolo.
I ja bi popusio ''foru'' da nisam gledao na svoje oci. Nije ljepo, al nije ni otrovno.