View Single Post
Staro 17.06.2008., 20:41   #99
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
kina?

navodno sada ima nekih karata avionskih (povratna) oko olimpijade za oko 500€, treba ti još viza (mislin da je oko 400kn). šta se tiče smještaja i cijena, sve je uglavnom smiješno jeftino, pa ti tako ni ganc novi holiday inn, ili tako nešto ne predstavlja nikakav problem... unutar kine se isto jefitno leti ili vozi vlakom (cca 150km/h).

za pogledat imaš peking (blizu je kineski zid, te drevne grobnice careva), ima malo tradicionalnije stvari, shanghai koji je cirka ko europski grad, ali je za shoping divan, imaš suzhou, venecija istoka, kada sam bio su ju uređivali, sada bi to trebalo biti sve gotovo (suzhou je koji sat vlakom od shanghaia). pošto je sada olimpijada, sve živo je ulickano i sređeno, tako da bi sada bio pravi pogodak se zaletit na istok
pa imaš tamo tvornice svile, i bisera, i u muzejima ima predobrih stvari za vidjet...
žute planine bi svakako trebalo nekako ukomponirat, fascinantne su....

malo smo probili budžet čini mi se, ali je pošten godišnji, i jako je daleko

btw, ako se odlučiš za dolje, nemoj previše nakrcat si kofere, neće bit mjesta za natrag
Stari od drage je stalno dolje...plovi več 35 godina,capo...stalno je u tim predjelima...zna sve to kao svoj džep...ima slika,tih bisera,svila...laptopa,mobitela...

Upoznati smo dobro s tim dijelom svijeta...no mi bi nešto ludo,more,bircevi...patimo za mjestima tipo Karibi,Mauritius itd...ali nema para sad za to Zato sam zapeo za Egipat...izgleda slično...