View Single Post
Staro 17.06.2008., 20:36   #97
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Samo vi to realizirajte. Slike ne mogu opisati kako je tamo rajski lijepo.

Sve ovisi o tebi i onome sto trazis. Ja recimo u Egipat nikad ne bi isao na odmor. Prekrasna destinacija za plansko istrazivanje zanimljivih stvari. Ako zelis doziviti u punoj ljepoti ljeto, onda je Santorini poput druge dimenzije naspram Egipta. Santorini je takav i u bilo kojem godisnjem dobu, jednostavno ti djabe price dok ga nisi vidio Ako pozelis bogu iza ledja, mozes to i tamo, u najljepsem smislu rijeci.

8
Moram priznat da si me poprilično zaintrigirao po pitanju Santorinija...jedna od jeftinijih solucija a sve više primamljiva...Brat mi je bio na Malti,iako mi po slikama baš i ne izgleda bog zna kako lijepo...pa ću njega pitat za Maltu.

Inače,draga misli da ljetujemo samo na Pagu (kod nje) i na Lošinju (kod mene) ... Ovo će bit ono - pakiraj se! U sklopu rođendana koji je taman tu negdje,8.mj...

Gledao sam i Tunis,ali Grčka stvarno ima tih ponuda ko u priči...Dakle,Santorini je jedna od najatraktivnijih destinacija u Grčkoj?
Čuo sam i za Mikonos,ali također sam čuo da tamo idu M.Grubnić i Neven Ciganović...i da su tamo lude gay partijane...pa ne hvala

Nešto sam i Tursku gledao...a prije svega ovoga,trebali smo ići krajem 11.og mjeseca na Tajland s ovim parom koji je bio na Mauritiusu...za smiješne pare,oko 1000 eura 30 dana...Ali kad smo čuli kakav je tajland (prostitucija,kriminal...) odustali smo...pogotovo kad sam pročitao OVO: http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...su/390307.aspx definitivno smo odustali