View Single Post
Staro 06.11.2001., 19:41   #5
inkasator
Banned, The ONE

inkasator's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Skinuo sam taj tvoj program

Citiraj:
Originally posted by falcon

Skinuo sam taj programčić i provjerio i moja brzina sabirnice fino radi na 83mhz, a što se tiče množitelja malo sam se krivo izrazio nisam ga mjenjao već podizao sa 6 na 8 ali na moju žalost to ne radi. Taj tvoj programćić mi kaže da mi sad procesor radi 499/83mhz. Ako on laže onda lažem i ja. Jedino što me je zanimalo a nisam znao je to dali moj procesor radi stvarno na 660 mhz kao što piše u biosu. Sad znam da nije tako, da sam samo utjecao na brzinu sabirnice, a na množitelj nisam mogao utjecati i da ga ne mogu natjerat više od 499mhz. Vidim da se fino u to razumiješ pa mi molim te ako znaš reci kolika je normalna radna temperatura procesora jer moj radi negde između 45-50 nekad zna skočiti na kratko i do 57 stupnjeva.
Unaprijed hvala na odgovoru
Radna temperatura je sve do temperature na kojoj slijedi izgaranje procesora , sad nemoj ispitivati kolika je .

Intelovi procesori imaju dobro riješenu termalnu zaštitu pa se izgaranja ne trebaš bojati.

Malo ti je velika temperatura , pogotovo ako gledamo da se radi o procesoru od 500mhz , najjeftinije ti je da skneš hladnjak , ispoliraš ga s brusnim papirom i staviš termalnu pastu , malo skuplja solucija ti je kupovina novog hladnjaka ( tebi će biti dosta i onaj za 50 kn.

inkasator je offline   Reply With Quote