Citiraj:
Autor Visage
Malo upozorenje za Egipat :> Dva dana budite pazljivi sa lokalnom hranom, odnosno najbolje izbjegavati zbog temperaturnih dubijoza pripreme (duga prica) kako ne bi kao mnogi tvrdoglavci prosijedili par dana na mjestu na kojem i carevi idu pjeske! Najbolje ponesi nesto svoje, ne stedi likvida i neces imati problema.
Isao sam sa grupom preko prilicno skupe agencije, pa ti necu preporuciti njihovu ponudu. Antili su svakako atraktivna lokacija, samo pazi da dobijes (slicno kao i sa Grckom) ono sto ti obecaju za smjestaj u ponudi. Isto tako, ponesi dovljno dinerosa jer pozeljet ces donjeti puno lokalnih suvenira. Ako idete samo vas dvoje, onda bih ti za Ljeto preporucio Santorini kojeg neces nikad zaboraviti. Obavezno ponesi fotich, to neces zeljeti propustiti poslikati za uspomenu. Samo 2x provjeri smjestaj, posebno za Grcku. Cesto znaju zakakati u ponudi kako ides negdje na spicu, a onda shvatis kad te dovedu, da ces par kilometara setkarati do slike sa prospekta koji ti je obecao da ces bas tamo boraviti
8
|
Na Santorini smo trebali ići pred godinu dana u sklopu apsolventskog putovanja...eto,nismo

zanimljiva destinacija...
Sad sam zapeo i za Sharm el Sheikh u Egiptu...
Grčka je super ali radije bi negdje bogu iza nogu,pljunem na Grčku
Ajmo ljudi,pišite

Ovaj prijedlog za Santorini je super,podsjetio si me...fakat se moće otići za male pare na godišnji...Santorini ima već od 2500kn po osobi 7 dana! Kad malo pogledaš,toliko potrošiš pa i više bilo gdje u HR...