View Single Post
Staro 17.06.2008., 18:29   #359
kyz0
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Bez politike, ni u kom obliku. Da netko ne misli da sam prošvikao - obrisan je višak.
Hm... ali nije li ova tema skoro pa neodvojiva od politike? Ne propisujemo niti ti, a niti ja ovakve zakone, već političari.

Zna se tko je ovu glupost uveo, zna se također i o kome sada ovisimo. Zašto da se pravimo slijepi?

I čisto da se zna, ja niti pijem kad vozim, niti uglavnom vozim prebrzo (ok, tome je i stari dizelaš kriv), niti trenutno imam auto jači od 74kW. Ali imam vozačku 4 i pol godine, hrpu, stvarno hrpu kilometara na kotačima, jedno duže vrijeme je bio prosjek 100km dnevno, na svu sreću, nikad izazvao nekakvo sranje na cesti i sada sam ja pao u nekakav zakon pod "mladog vozača" apsolutno bez obzira na iskustvo i slične stvari...

Ovaj zakon je toliko besmislen, recimo za autobus polažeš sa 21 godinom, ali ga sada do 24. ne smiješ vozit, osim ako ne nađeš neki ispod 100 konja . Pa gdje to ima osim kod nas?

Kada vidiš kakvu glupost su donjeli, nemaš ništa drugo nego pogledati tko je to donio. A svi znamo tko je.
kyz0 je offline