View Single Post
Staro 16.06.2008., 20:39   #3
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Baci oko na Dell Latitude D seriju. Navodno su vrlo robusni i lagani jer im je kućište od magnezija. PM-aj malo vranoga1 jer ti on može ponuditi i lap i jaču bateriju za njega.
a sta ja znam, na par mjesta sam vidio da ljudi bas i ne hvale previse tu D seriju,radje bi iso na xps m1330 al i to je dost skupo...
a i vemil mi vise pase zbog onog popusta(nekih 15ak %)...a takoder u infogami mamina firma uzima laprope pa i tam nesto bez poreza il sta ja znam se dobije...znaci da najvjerojatnije kupujem il u infogami il vemilu.
i ak ko ima onog hp 6510b,kakav je za cesto nosenje,jel dovoljno cvrst,kolko mu baterija traje i tak...?i jel i taj ima problema s ventilatorom jer sam cuo da neki hp-i imaju,recimo frend je svog isto neki dan furo na servis...?
pada mi na pamet jos thinkpad r61 al njih ima samo u 15.4" izdanju a i cini mi se tezak...nije da sam nesto slab neg bi rade noso stalno 2.3kg neg 3kg
mozda toshiba ona u400?
i jel probo ko vrtit mayu il neku slicnu aplikaciju(catia itd..) na x3100 integrusi?jer ak to moze relativno oke vrtit onda cu puno jeftinije proc posto mi netreba za igrice laptop

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 16.06.2008. u 21:28.
njuskalo je offline   Reply With Quote