View Single Post
Staro 16.06.2008., 19:54   #20
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
A to je ono sto je bitno ?
Nije to ono što je bitno, ali se može donekle "od oka" usporedjivat s ostalim karticama i sličnim rezultatima, +/- 10% perfomansi u igrama. Nije baš da 3DM nije nikakvo mjerilo.

Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
na kraju se sve svodi na broj slicica u sekundi i broj kuna koje si ostavio u trgovini za to.
i jedna i druga kartica su vrhunac ponude i kao takve MORAJU biti usporedjivane.
Da to je u potpunosti istinito, samo ja sam mislio na ekipu općenito, zakaj se ne pitaju kako će se "obična" HD 4870 držat s GTX 280, a ja mislim da itekako oće, za punooo nižu cijenu.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Zato jer AMD za cijenu manju od GTX 200 serije napravi karticu s dva RV770 čipa i još ju k tome prodaje po nižoj cijeni. Ljudi vole jeftnije, isplativije i ništa manje lošije stvari.
Pa o tome je pričam! Ja sam ciljao na HD 4870 iz razloga što će biti još^još jeftnija od GTX 280 i HD 4870 X2 a imat ćemo iste pefromanse kao i GTX 280. E sad, kome treba X2, će si priuštiti...

LP

btw. kaj se tiče GTX 280 i njezine cijene... no comment... ako planirate kupiti nekaj isplativog, pitajte tihog za savjet

Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 16.06.2008. u 20:08.
Matth€w je offline   Reply With Quote