procito prve tri stranice, od toga 40% postova od covjeka(?) kojeg quotam u slijedecem navratu:
Citiraj:
Autor silent-hunter
Hm samo mi reci da je to bacen novac ?
samo jos to zelim cut
btw bolja od prijasnje hd3870 za duplo a mozda nije ruku na srce nije mi se bas tolko bolja pokazala
ostala mi draga hd3870 toxic
|
sto reci nego xD
Citiraj:
Autor silent-hunter
E da citao sam da su dvije 9600gt jace od 9800gtx a dok 8800gt nisu , e sada di sam to procitao treba nac.
Al nekako sumnjam u to posto je 8800gt jaca od 9600 mozda necu opet u neke diskusije ulazit
a sada tu dolazi i ova 8800gts tako da sta se tice dvije 9600gt ili 8800gt nikako onda nisu isplative jer kao sto smo skoro pa utvrdili 9800gtx je ista kao 8800gts
|
aham.
Citiraj:
Autor silent-hunter
nije vise opce bitno dobili ste sto ste htjeli dokazali ste da ste upravi i mislim da bi ovo trebo biti kraj price po mnogima ce 8800 ostat najbolja kartica koja postoji al bas zato sta je oni imaju steta sta sam ja jedan od rijetkih koji je tak glup i ima 9800gtx i pljuno je 1000 kuna na srot grafu a mogo je dobit isto takvu srot jeftinije.
Opcenito iz ovih postova i sam po praksi sam zakljucio da je kupnja grafalja cisti promasaj ma sta da kupis i po bilo kakvoj cijeni , ma sta ja reko vi cete to popljuvat.
kao i ovaj post, naravno da ce vecina ljudi opcenito na ovom forumu stati iza razora i wolfa jer su ipak tu 5 godina prakticki po broju postova se ne micu iz kompa,nego uz mene jer ipak imam 200 postova, vidim da bas ovi koji pricaju protiv mene imaju 8800gts bas sumnjivo zar ne?al eto jos jednom u pravu ste svaka cast nemam namjeru vise kurit ovu temu jer ocito nema smisla
|
ja mislim da kad si vec izazvao clana sa stažem, naseg svima nam dragog brisaca, da onda izazov i odradis do kraja. Ovako kao novog njubastog clana ti nitko jednostavno ne vjeruje. pogotovo sto se jebeno tvrdoglav.
tebi je ocito jako stalo do tih 1000kn kad ih svim silama kroz 7 fakin stranica pokusavas obranit kroz obranu svoje nenadfakinjebive graficke sa 8800gts cipom iliti g92.
tebi na plastici na kuleru pise 9800gtx. Netko voli ikseve valjda.
I da, tko prizna pola mu se
doda. Naravno, samo ako nadrobi 7 stranica prije konacnog povlacenja oruzja. Ako ih je 6 onda je permalo.
netko mi je jednom rekao da je 7 savrsen broj. sad sam to i shvatio.
EDIT: vidi 8. stranica.