View Single Post
Staro 16.06.2008., 11:15   #1387
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Itko zna why?

I sada, me zanima ovaj XClaim, je l' ga to Vi stavljate (mislim na voditelje PCEa) ili se on sam nametne, jer je postao iritantan sa beskorisnim glupostima ?!?!
Sam prihaja, a za ovo gore moram još vidjeti s Horzom.

Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
je li moguće kako uspostaviti/podesiti dinamički quote? znači npr. neki padobranac stavi u svom postu link na neku pirateriju, i sad neko drugi ga quota i nakon toga admin editira njegov post, međutim sadržaj u qouteu ispod je ostao prvotan - nepromijenjen - primjer:

pa praktički bi trebalo i taj post prijavit ili opet naknadno editirat da se izmijeni. ako bi bilo mogućnosti dinamičkog quotea znači da kada se editira originalni post, da se editiraju i svi quoteovi za njega (primjer gore bi bilo da nakon adminova editiranja posta i quote coconuta promijeni u "***********").

također netko nešto posta, netko ga qouta te se onda ovaj sjeti editiran većinom cijeli post (a da ne stavi napomenu da je editirao iako se vidi dolje "edited by...") i onda kada se ide čitati taj isti originalni post koji je quotan u nekom drugom je kao pao s neba..neznaš od kuda je i kako došao

nije neka ogromna "greška", ali svakako bi pomoglo je li tako nešto moguće?
Jap, to bi bilo zgodno, možda ima u novoj verziji vb-a, budem bacio oko...
tor je offline   Reply With Quote