View Single Post
Staro 16.06.2008., 09:09   #133
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
al meni lik ozbiljno nije jasan...kao ta 9800gtx unatoc tome kaj ima 5% bolje performanse na stocku od 8800gts (n92) i 65% vecu cijenu vrijedi tih para jer je brza za tih 5%. Znaci covjek je imao 2 soma kuna za skuriti, toxic je koliko, soma, soma i 200, nadoplatio jos soma za tu kasetu od marketinga ( ne ulazim u velike rasprave , ali smatram da je kartica debelo farbanje ociju ), a nije razmislio da npr. uzme rabljenu 8800gtx ili 8800 ultru, koja cak i po starim benchamrcima ako se zeli kurciti s svojim rezultatima dobja ovo sranje od 9800 na visokim resama, ( NE kazem da je kartusa sranje kao da ne valja, nego da je apsolutni hype i da NE vrijedi tih novaca ) jer ako vec ima 2 soma kuna za apsolutni hype onda valjda i ima za nekog della ili lenova od 22"+.

Da sumeriram, ja sam kumcetu uzeo za 1300kn 8800 ultru, doduse bez garancije ( cak je nisam ni zamijenio s ovom iz siga, god damn, postajem soft ) , po meni daleko bolja kartica od ove. A da ne govorimo da ima 8800gtx za 1400 - 1500 kn s garancijom. a o idotizmu mijenjana toxica i nadoplate...tome necu ni prismrditi.

Da skratim, 9800gtx je samo rebrand 8800, ne vrijedi tih para pa cak i da lobotomiju naprave na tebi. Jedino sto je uspjela, je unisiti reputaciju gtx modela. Kad su prije bili gts, gtx i ultra, znalo se di koja stoji i tocka. Ovo je samo cisto mazanje ociju od strane velike koorporacije koja zeli stari produkt prodavati po novim cijenama. Pa ako si lakovjeran i zelis drugim krelcima objasnjavati i kurciti se kako je ono kaj je najnovije uvijek najbolje, izvoli, ali mene to ponasanje toliko iritira, jer ovo je kao borba s vjetrenjacama. Nemos čjudima dokazat nesto pa cak i da crno na bijelo bude.
Osta je offline