View Single Post
Staro 16.06.2008., 07:45   #131
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor timmy75 Pregled postova
Jebote kakve veze ima njegov ss s ovom temom, tvoja je cca 5% bolja, vjerojatno se proporcionalno tome i kloka. Skuplja je 65%. I šta sad tebi nije jasno? Jednostavno reci, zajebo sam se i dobro. Svako se jednom zajebe pa se nauči, jel takav problem to priznat, bezveze se samo ukopavaš opravdavanjem "isplativosti" 9800gtx, koja je sve, samo ne isplativa.
Gle kada sam kupovao komp, nisam imo love pa sam imo 8600gt naravno grafa me razocarala skroz itd,pa kada sam uglavnom poceo sakupljat lovu kupio sam hd3870 takodjer me se nije previse dojmila i razmisljo sam jedno vrijeme sta bi bilo najpametnije, dao sam je u prodaju za 800 kuna ili u zamjenu za jacu uz moju nadoplatu od 1000 kuna,javio mi se covjek i to sa 9800gtx novom zapakiranom sa garancijom, ja sam onda imao dvojbu posto sam imao ponudu za prodat hd3870 za 800 kuna, mislio sam najprije uzet 8800gtx i eto zadnji tren sam se odlucio za 9800gtx i ja mislim i znam da nisam bacio novac bezveze, sta bi trebali napraviti ljudi koji imaju 8800ultra koja i dan danas vrijedi preko 3 i pol soma kuna?Mozda je 9800gtx neisplativa al ako se ljudi vec odluce za nju zasto ih odgovarati i nametati im 8800gts?jer ako kupe 9800gtx sigurno nece pozalit eto tolko od mene i fakat se vise ne javljam na temu ako nema neko pametno pitanje
m&n je offline