View Single Post
Staro 15.06.2008., 21:16   #125
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Zaramoth Pregled postova
Heh, ovaj thread je i dalje aktualan??
Ajd, u jednu ruku....bilo je i vrijeme da netko neshto kazhe "poshtovanom" chlanu silent hunteru, tobozhnjem "IT" struchnjaku, kako mu u profilu - stoji
Nema smisla dalje se prepirati s nekime tko ochigledno tezhi tomu da jednoga dana mozhe susjedu rechi: vidi, moja mashina je jacha od tvoje.
Ako i postoji poster-boy za "DFP populaciju" na ovome forumu, to je onda - silent hunter.
Jer kako drugachije objasniti kupnju Phenoma 9500 (nakon chega ga daje u zamjenu za 2-jezgrenca sa shto boljim OC potencijalom) te zamjenu HD3870 toxic za 9800GTX, a kao shlag na tortu - odluchuje se za...potpuni prelazak na Intel platformu!!!
Postoj i thread na cafe.mobil forumu u kojemu isti taj silent hunter trazhi preporuku za upgrade svoje "gaming" konfe (4400 + X2, MA 770-DS3, 2X1 GB Kingmax, 8600GT) sa nechim - boljim. A na preporuku kartice iz serija 3850, 3870 i 8800, "struchnjak" spominje kako je na netu prochitao da puno ljudi ima problema sa tim karticama (WTF?!?) te ga najvishe brine mogu li te kartice podnijeti 24 satni rad, 7 dana u tjednu.

Ruku na srce, sve relevatno za ovaj thread, Wolv je rekao vech u - prvome postu.

E.O.D.

Eh ovo je offtopic al imalo pametni covjek bi skuzio da mi profil nije tocan ne stavljam svoje podatke stvarne na forume ili ista drugo

Gle meni se ovdje stvarno vise neda raspravljat , jedino sta ocu i mogu cu cekat razora da baci svoj ss za ostalo E.O.D
m&n je offline