Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.06.2008., 18:07   #922
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Odnosno dobit češ od mene.

Imao sam E-MU 0404 USB i prodao sam je jer je katastrofa sa driverima, pošto su se korisnici njihovih kartica žalili(!!!!!!!) na prenapredne mogućnosti routanja raznih signala.

Ispalo je tako da ja nisam mogao u isto vrijeme kad bi zauzeo ASIO sa Guitar Rigom i gitarom, upaliti Winamp ili Guitar Pro za tablature koristeći ili ASIO ili obični DirectSound. Katastrofa.

Interesantno, na Leopardu postoji samo Coreaudio i radilo je sve kako mi je palo na pamet.

Matične također vole zagaditi signal preko USB-a tako da je FW jedino logično rješenje. Nažalost ispalo je da ni on nije imun stoga tražim PCI firewire karticu koja ima 4pin konektor jer samo u tom slučaju smijem spojiti vanjsko napajanje od zvučne kartice. Kad je spojena na 6pin konektor, vuće struju preko sabirnice.
EDIT: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1140015 Da li je ovo 4pin konektor? Slabo se vidi.

A traženje savjeta na audiofil.net forumu ne bi preporučio nikome jer 99% populacije tamo bi trebalo imati dijagnozu i karton. Ista stvar je i sa hr.fido.hifi newsgroupom. Parada imbecila i latentnih homoseksualaca i trollova koji ih za*ebavaju.

Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 15.06.2008. u 18:26.
Bluzer je offline   Reply With Quote