View Single Post
Staro 15.06.2008., 16:02   #508
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
prava je šteta uništit ovako dobru igru s nimalo realnosti u fizici,dugo nisam probao ovako tešku arkadnu vožnju...prestrašno,auto leti lijevo-desno na milimetarski dodir tipke i to na milisekundu...a zavoj možeš proć s 300km/h driftanjem

uništavanje auta je pak posebna draž...kad sam ga namjerno zabijao u zid i u druge aute po 100x nije mu bilo ništa,da bi u zavoju slučajno zapeo za nešto i odmah generalka...totalno nerealno,do 149kmh ga možeš zabijat 100 dana u zid neće mu ništa bit,a zabij ga jednom s 151kmh gotovo,totalka...

s grafikom sam totalno razočaran s obzirom na ono što sam vidio na slikama...totalno je blijeda,isprana...nimalo kontrasta,živost boja...osvjetljenja...

možda sam previše očekivao,nadao sam se prvom Gran Turismo-u na PC-u,jer s obzirom na slike,aute...i mogao je bit samo da nije tako glupavo ponašanje u vožnji...

generalno se slažem s tvojim dojmom, i sam sam sličnog razmišljanja..

no mene zanima kako podesiti da su tipoke na tipkovnici manje osjeljtive, jer i mene hebe ovo skakanje u zavojima i plesanje auta.. izludim, pogotovo kad treba krenuti s mjesta.. kao da svaki auto ima 5000ks pod haubom i da je led ispod nejga.
Gabre je offline   Reply With Quote